Dobro dosli na srpski forum serije Los Serano |
|
| prevod pesama sjk | |
| | Autor | Poruka |
---|
*Tete* Volis seranove
Broj poruka : 507 Tete Fan : 517 Datum upisa : 05.04.2009
| Naslov: prevod pesama sjk Pon Apr 06, 2009 1:10 pm | |
| "Briši" ("Ke te pires")
U redu je,gdje ti ides zasto ne postujes druge?
Kao da je vazno koja je boja koze, Svejedno mi je koja religija, Ja samo gledam u srce.
U svakoj osobi postoji nesto sto mozes da naucis, U svakoj kulturi ima tolkio stvari za upoznati, Ne svidjaju mi se ljudi koji misle da su bolji od drugih, Ako mislis drugacije,da si superiorniji od drugih.
Gubi se,ostavi me na miru, Nemoj ni da me gledas,ne zanimas me, Ako mislis da svijet ne moze da se promijeni, Ako nikada nisi pomislio da pomognes ostalima, Ako samo mislis na sebe,nijesi prijatelj santa justa klana.
Ono sto te najvise veseli Je da vozis automobil zadnje generacije
Ali ja sam prirodan Nositi markiranu odjecu te ne cini posebnim
Najbolji poklon nije nesto materijalno, Jedan dodir i zagrljaj je vise nego dobar, Ne svidjaju mi se ljudi koji misle da su bolji od drugih, Ako mislis drugacije,da si superiorniji od drugih.
Gubi se,ostavi me na miru, Nemoj ni da me gledas,ne zanimas me, Ako mislis da svijet ne moze da se promijeni, Ako nikada nisi pomislio da pomognes ostalima, Ako samo mislis na sebe,nijesi prijatelj santa justa klana.
Ides sam,i mislis da si jako cool, Kad ima problema ti bjezis od njih, Kad su lose vijesti ti prebacis kanal To je tvoj nacin da se osjecas bolje
Gubi se,ostavi me na miru, Nemoj ni da me gledas,ne zanimas me, Ako mislis da svijet ne moze da se promijeni, Ako nikada nisi pomislio da pomognes ostalima, Ako samo mislis na sebe,nisi prijatelj Santa Justa Klana | |
| | | *Tete* Volis seranove
| Naslov: Re: prevod pesama sjk Pon Apr 06, 2009 1:11 pm | |
| "Del 1 al 10" ("Od 1 do 10")
1 2 3 4 1 2 3 4 1 2 3 4 kreci se
Ako pratis ovu grupu,zurka je obecana Priblizi se ne zaostaj Okice ne lazite me Sa licem djevojcice Ova grupa je duga i teska
Ova grupa je luda 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se
Trceci za grupom Dobio si udarac Pred drustvom se pravis lud Pogledaj,pogledaj Sta te je snaslo Ljubavna strijela te je pogodila na srcu Ljubavna zbrka u tvome srcu Ljubavna zbrka u tvome srcu
1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se
Ne,ne,ne...... ja sam najbolji Ali ti neznas,ja sam najbolji Ti,ti..bravo Se kreces ritmom koji ti diktiram ja Zato sto samo ja Zacarao sam tvoj mozak brojevima I ako me pratis Sada ce tvoja glava eksplodirati Ljubavna zbrka u tvome srcu Ljubavna zbrka u tvome srcu
1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se | |
| Naslov: Re: prevod pesama sjk Pon Apr 06, 2009 1:11 pm | |
| A toda mecha ("Punom parom")
Imam jedne lude pantalone, Lude cizme koje same idu. A moj komp tek je šašav Linkuje kad mu je volja.
Ima gdje me ne cekas Najbolji sam igrac. I bez lopte, I na klupi, Surfujem I bez talasa.
Punom parom, Ja grabim naprijed. Punom parom, Ne mozes me pogledom stici.
Punom parom Sve dok sija moja zvijezda. Pazi da ne naletim na tebe. Jer ja sam pomalo I ti Da, da da.
Moj mobilni je skitnica Koja te prati. Nosi tvoju sliku Ja mislim na tebe stalno Na tebe mislim I to me cini srecnim | |
| Naslov: Re: prevod pesama sjk Pon Apr 06, 2009 1:12 pm | |
| "Besame" ("Poljubi me")
Način na koji me gledaš, vodi me do univerzuma i čini da mogu da letim ti poljubci koje mi daješ čine da sanjam, i znam da neću moći da se probudim dobro znaš da sam ti više od prijatelja i da šta god da se desi biću uz tebe da razgovaramo, i da te zauvjek slušam, u najtužnijim danima, zagrliću te najjače
Poljubi me, učini da se prvi put spoje veze naših srca i osjetimo nebo zajedno, poljubi me...
Kada se probudim, tvoje lice je prvo što vidim u mojim mislima si uvjek ti i ta ruka koju mi daš, dok se šetamo centrom ne želim da je ikada pustim dobro znaš da sam ti više od prijatelja i da šta god da se desi biću uz tebe da razgovaramo, i da te zauvjek slušam, u najtužnijim danima, zagrliću te najjače
Poljubi me, učini da se prvi put spoje veze naših srca i osjetimo nebo zajedno, poljubi me... poljubi me, zakuni se da ćeš me voljeti tvoje oči mi govore da je tvoja iluzija (nada, mašta) ista koju danas osjećam ja.... poljubi me.................. | |
| Naslov: Re: prevod pesama sjk Pon Apr 06, 2009 1:12 pm | |
| Pienso en ti constantemente (Stalno mislim na tebe)
Još jedan kraj nedelje ali drugačiji šta bih dala da znam gde si ovo je prvi put da ne želim da spavam samo želim da mislim na tebe
najbolje je da zatvorim vrata svoje sobe i otvorim svoje srce ne zanima me televizor ali me zanimaš ti
mislim na tebe mislim na tebe stalno ne pitaj me zašto ne znam ni sama
još jedna coca cola i ćaskajući šta bih dala da znam gde si ovo je prvi put da ne želim da spavam samo želim da mislim na tebe
bolje da preseče, kabl moje konekcije (internet) i otvorim svoje srce ne zanima me televizor ali me zanimaš ti | |
| Naslov: Re: prevod pesama sjk Pon Apr 06, 2009 1:13 pm | |
| Yo paso del amor-LJubav me ne zanima Eo,eo…..eo,eo Ne zelim vishe o ljubavi da pricam Ja samo trazim zabavu Bezim od prostih pogleda Kada se pojavi sunce
Ne ostavljaj mi poruke Sa slatkip poljubcima….na engleskom Ja gubim telephone Svaki drugi tretji
Biti zaljubljen je jedna glupost Koja ti nedopushta da spavash Danima I notjima
Njegovo ime u rancu Njegovo ime na zidu Ispisano grafitom
Biti zaljubljen je jedna glupost Ja prelazim preko ljubavi Ja zelim zezanje umesto Tolike ljubavi
Ja zelim zezanje Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim Ja prelazim preko ljubavi Ja sam u velikoj zurbi Umesto tolike jubavi Bolje da se nasmejemo Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim
Eo,eo…..eo,eo Zashto me pricanje o ljubavi Cini yuyu…ili shta ja znam Ima dosta uzbudjivijih stvari To kazem ja
Provodetji ceo dan misletji Da lit e voli ili ne Biti zaljubljen je tolika Zbrka
Ja prelazim preko tolike ljubavi Ja zelim zezanje umesto Tolike ljubavi
Ja zelim zezanje Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim Ja prelazim preko ljubavi Ja sam u velikoj zurbi Umesto tolike jubavi Bolje da se nasmejemo Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim | |
| Naslov: Re: prevod pesama sjk Pon Apr 06, 2009 1:13 pm | |
| - *Tete*(Elena) ::
- Yo paso del amor-LJubav me ne zanima
Eo,eo…..eo,eo Ne zelim vishe o ljubavi da pricam Ja samo trazim zabavu Bezim od prostih pogleda Kada se pojavi sunce
Ne ostavljaj mi poruke Sa slatkip poljubcima….na engleskom Ja gubim telephone Svaki drugi tretji
Biti zaljubljen je jedna glupost Koja ti nedopushta da spavash Danima I notjima
Njegovo ime u rancu Njegovo ime na zidu Ispisano grafitom
Biti zaljubljen je jedna glupost Ja prelazim preko ljubavi Ja zelim zezanje umesto Tolike ljubavi
Ja zelim zezanje Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim Ja prelazim preko ljubavi Ja sam u velikoj zurbi Umesto tolike jubavi Bolje da se nasmejemo Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim
Eo,eo…..eo,eo Zashto me pricanje o ljubavi Cini yuyu…ili shta ja znam Ima dosta uzbudjivijih stvari To kazem ja
Provodetji ceo dan misletji Da lit e voli ili ne Biti zaljubljen je tolika Zbrka
Ja prelazim preko tolike ljubavi Ja zelim zezanje umesto Tolike ljubavi
Ja zelim zezanje Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim Ja prelazim preko ljubavi Ja sam u velikoj zurbi Umesto tolike jubavi Bolje da se nasmejemo Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim | |
| | | j0wAnA_gUiLlE Obozavas seranove
Broj poruka : 1190 Tete Fan : 1338 Datum upisa : 22.03.2009 Godina : 29 Lokacija : con Victor en España:)
| Naslov: Re: prevod pesama sjk Pon Apr 06, 2009 1:14 pm | |
- A toda mecha ("Punom parom")
Imam jedne lude pantalone, Lude cizme koje same idu. A moj komp tek je šašav Linkuje kad mu je volja.
Ima gdje me ne cekas Najbolji sam igrac. I bez lopte, I na klupi, Surfujem I bez talasa.
Punom parom, Ja grabim naprijed. Punom parom, Ne mozes me pogledom stici.
Punom parom Sve dok sija moja zvijezda. Pazi da ne naletim na tebe. Jer ja sam pomalo I ti Da, da da.
Moj mobilni je skitnica Koja te prati. Nosi tvoju sliku Ja mislim na tebe stalno Na tebe mislim I to me cini srecnim kako je neobicno | |
| | | ZmAjChE Volis seranove
Broj poruka : 784 Tete Fan : 946 Datum upisa : 22.03.2009 Godina : 30 Lokacija : en la gaviota en el corazón de
| Naslov: Re: prevod pesama sjk Pon Apr 06, 2009 1:55 pm | |
- "Besame" ("Poljubi me")
Način na koji me gledaš, vodi me do univerzuma i čini da mogu da letim ti poljubci koje mi daješ čine da sanjam, i znam da neću moći da se probudim dobro znaš da sam ti više od prijatelja i da šta god da se desi biću uz tebe da razgovaramo, i da te zauvjek slušam, u najtužnijim danima, zagrliću te najjače
Poljubi me, učini da se prvi put spoje veze naših srca i osjetimo nebo zajedno, poljubi me...
Kada se probudim, tvoje lice je prvo što vidim u mojim mislima si uvjek ti i ta ruka koju mi daš, dok se šetamo centrom ne želim da je ikada pustim dobro znaš da sam ti više od prijatelja i da šta god da se desi biću uz tebe da razgovaramo, i da te zauvjek slušam, u najtužnijim danima, zagrliću te najjače
Poljubi me, učini da se prvi put spoje veze naših srca i osjetimo nebo zajedno, poljubi me... poljubi me, zakuni se da ćeš me voljeti tvoje oči mi govore da je tvoja iluzija (nada, mašta) ista koju danas osjećam ja.... poljubi me.................. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: prevod pesama sjk | |
| |
| | | | prevod pesama sjk | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|